06-12-2012
1 dl fløde
saft af en appelsin
Æltes godt sammen, afvejes på ca.300g stykket og står køligt et par timer,da det er en blød dej.
Rulles ud 30 x 25 cm. 200g Indlæg smøres på og der drysses 75 g rosiner og evt. lidt kardemomme.
Rulles sammen til en pølse og lægges i en randform,som er godt smurt med margarine. Kan drysses med nødde eller mandelflager i bunden.
Hæver ved stuetemperatur i ca. 1 time.
Bages ved 180 grader i ca. 25-30 Min.
Efter bagningen vendes kagen på bagepapir og lad formen blive på til den er afkølet.
Ved servering sigtes flourmelis over kagen.
Indlæg:
Margarine , sukker, Marcipan og oprørt kagecreme lige meget af hver. Rør sukker og marcipan og margarine lidt efter lidt, så marcipanen røres godt ud og tilsidst cremen.
Velegnet til fryseren.
Seneste kommentarer
16.09 | 11:15
Hej Anker. mange, mange tak for den fine film for "Køretur med Guldet" på Slotsgården Plejecenter. jeg har kontoradresse i Kolding, men kommer der ikke ret tit. Mvh Gert
22.10 | 08:11
Tillykke med fødselsdagen og SUPER hjemmeside du har! Vi er stolte af dig. Kæmpe knus Sønderjylland
23.03 | 19:05
Huset i baggrunden, venstre side, Bülowsgade nr. 1, tilhørte mine bedsteforældre. Johanne og Sigurd Eiby Andersen
23.03 | 19:03
Her er jeg vokset op. Som lille på 2. sal og senere på 1. sal til højre. Der er rigtig mange minder der knytter sig til "mit barndomshjem"