18-10-2019

Sønderjydsk specialitet

Øl- kage:

400g Hvedemel

1 tsk. Natron

3/4 tsk. Nellke

2 tsk. Kanel 

350g brun farin

2 æg

 1 flaske hvidt øl ( anden øl kan også bruges)

Det hele røres godt sammen, bages i en form på størelse med et formbrød. Foret med bagepapir.

Bagetid: ca. 45-50 minutter ved 175 Gr.

Smager dejligt med kold smør.

Seneste kommentarer

16.09 | 11:15

Hej Anker. mange, mange tak for den fine film for "Køretur med Guldet" på Slotsgården Plejecenter. jeg har kontoradresse i Kolding, men kommer der ikke ret tit. Mvh Gert

22.10 | 08:11

Tillykke med fødselsdagen og SUPER hjemmeside du har! Vi er stolte af dig. Kæmpe knus Sønderjylland

23.03 | 19:05

Huset i baggrunden, venstre side, Bülowsgade nr. 1, tilhørte mine bedsteforældre. Johanne og Sigurd Eiby Andersen

23.03 | 19:03

Her er jeg vokset op. Som lille på 2. sal og senere på 1. sal til højre. Der er rigtig mange minder der knytter sig til "mit barndomshjem"

Del siden